dimecres, 20 de juliol del 2016

Enregistren en vídeo un OVNI a Reus

Imatge capturada ahir pels testimonis sobre el cel de Reus

Segons ha publicat Reusdigital.cat, ahir dimarts, cap a les 5 de la tarda, l'ufòleg local Dani Ransanz, va observar un OVNI tot sobrevolant el cel reusenc i ho ha enregistrat junt amb la seva parella, Laura Corredor des de casa seva, al sud de la població.
Les imatges, captades en ple dia i d'un minut i mig de durada, mostren un objecte sense definir. Segons ufòleg era a la feina quan la seva parella el trucà per dir-li el que estava passant. Llavors es desplaça al seu domicili en uns instants.
Ransanz, ha apuntat al mitjà digital que en anteriors ocasions havia vist "una enorme bola blava" i que fins i tot "hi ha quelcom que pot veure's cada nit", en relació a una suposada presència biosfèrica a l'atmosfera. "Són organismes vius i es veuen, de nit, diàriament", ha assegurat. En aquest sentit, l'investigador ha indicat que el seu estudi es va iniciar l'any 2011 i que un company alacantí en té proves gràfiques.
La publicació del vídeo d'en Dani Ransanz ha tingut un efecte allau que n'ha provocat la publicació d'altres. És el cas del lector de Reusdigital.cat Roger Rey, que ha fet públic una gravació del passat mes d'abril des de la plaça de la Llibertat de Reus. 

  Imatge capturada per Roger Rey l'abril d'aquest any.


Font:
Josep Gallofré. Marc Busquets. "Albiren un OVNI a Reus". Reuddigital.cat [en línia]. 20 de juliol de 2016. Disponible a: <http://reusdigital.cat/noticies/reus/albiren-un-ovni-reus>.